Μαραθώνιος Ναυπλίου

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ναρκωτικά έκρυβαν τα τρία αδέλφια που είχαν ταμπουρωθεί στο σπίτι τους.

Τι βρέθηκε στην κατοχή των τριών αδελφών, οι οποίοι είχαν κλειστεί στο σπίτι τους και απειλούσαν να αυτοκτονήσουν για να αποφύγουν έρευνα της αστυνομίας.
Ναρκωτικά και όπλα έκρυβαν στο σπίτι τους τα τρία αδέρφια, τα οποία την Τρίτη (16/09) προκάλεσαν αναστάτωση στο Γαλατά Ναυπακτίας, καθώς είχαν ταμπουρωθεί και απειλούσαν να αυτοκτονήσουν σε περίπτωση που οι αστυνομικοί πλησίαζαν για να κάνουν έλεγχο.
Οι τρεις άνδρες, ηλικίας από 41 έως 45 ετών, συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (17/09), όταν διενεργήθηκε έρευνα στο σπίτι τους.
Βρέθηκαν 18 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ύψους από 150 έως 470 εκατοστά, 183 γραμμάρια φούντες κάνναβης, 6,5 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, γεμιστήρας πυροβόλου όπλου με ένα φυσίγγιο των 7,62 χιλιοστών, φυσίγγιο 37 χιλιοστών, ένα μαχαίρι με λάμα 14 εκατοστών, μπαλτάς με λάμα 16 εκατοστών και ένα τσεκούρι με λάμα 9 εκατοστών.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχής κάνναβης από κοινού, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου