Μαραθώνιος Ναυπλίου

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.

Σπουδαία νίκη για τον Ερμή Κυβερίου εκτός έδρας με αντίπαλο τον Παναρκαδικό με σκορ 3-1. Οι ποδοσφαιριστές του Λουκά Κούρου αυτή την φορά έκαναν τις ευκαιρίες γκολ και πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Το πρώτο γκολ του Ερμή μπήκε μόλις στο 7’ , με τον Ζίου και τον Μαρίνη να παίζουν το ένα – δύο , ο Μαρίνης να βγάζει την σέντρα και ο Σελλής με κεφαλιά θα πετύχει το γκολ.

Μέχρι το 30’ ο Ερμής θα κρατήσει σχετικά εύκολα το υπέρ του αποτέλεσμα και σε εκείνο το σημείο θα πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Κάπλατζη, έπειτα από πάσα του Μαρίνη.

Πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Παναρκαδικός σε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες του θα σημειώσει το τέρμα που θα τον βάλει προσωρινά μέσα στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με μπροστά στο σκορ αυτή του Ερμή με 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και κανείς θα περίμενε ότι ο Παναρκαδικός θα πίεζε για την ισοφάριση ή ακόμα και για τη νίκη, δεν τον άφησε ο Ερμής να το κάνει. Αντίθετα η ομάδα του Κιβερίου είχε τις κλασικές ευκαιρίες με τους Καλογιάννη, Μαρίνη και Κέλλι.

Μία εξ’ αυτών ο Καλογιάννης την έκανε γκολ στο 88’ και κλείδωσε το πολύτιμο τρίποντο για την ομάδα του Ερμή, στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου