Μαραθώνιος Ναυπλίου

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς ανακηρύχθηκε στο Ναύπλιο επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου "Ο Παλαμήδης".

Με την ευκαιρία του 192ου Εορτασμού της Ιστορικής Επετείου της Άλωσης του Παλαμηδίου και της απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τον Τουρκικό ζυγό, ο Προοδευτικός Σύλλογός Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης" πραγματοποίησε λαμπρή εκδήλωση στο «Βουλευτικό» της πόλης.
Ο Προοδευτικός Σύλλογος «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ»  τίμησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου ανακηρύσσοντας τον ως επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου.
Την αναμνηστική πλακέτα και το μετάλλιο του Συλλόγου παρέδωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Μαντάς και παρέλαβε η σύζυγος του Πρωθυπουργού Γεωργία Σαμαρά.
Επίσης τιμήθηκαν φορείς που διακρίθηκαν για την προσφορά τους στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο κ. Σαράντος Ι. Καργάκος Καθηγητής Ιστορικός - Συγγραφέας
Στην εκδήλωση συμμετείχε η Χορωδία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου Μικτό Πολυφωνικό Σχήμα με συνοδεία πιάνου από την Ελένη Μπέλεση υπό την Διεύθυνση τον Αρχιμουσικού κ. Θεοδόση Αντωνιάδη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν,ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γ.Μανιάτης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννησου Γ.Διδασκάλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Α.Χειβιδόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Β.Σιδέρης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος, αντιπροσωπεία από την γενέτηρά του πορθητή του Παλαμηδίου Σ. Σταικόπουλου, την Ζάτουνα, και πολύς κόσμος που τίμησε την ιστορική επέτειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου