Μαραθώνιος Ναυπλίου

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Απασχολεί την Αγγελική Νικολούλη η εξαφάνιση του 23χρονου ανθυποπλοίαρχου από τους Φούρνους Ερμιονίδας.

 Δεν είναι μόνο η υπόθεση Γιακουμάκη, η υπόθεση της Άννυ του Άλεξ παλιότερα και άλλων. Υπάρχουν περιπτώσεις παιδιών που εξαφανίστηκαν και οι συγγενείς και οι γονείς τους ζούν τον δικό τους Γολγοθά μακριά από κάμερες και τηλεοράσεις.  Μια από τις περιπτώσεις που απασχολούν πολύ την Αγγελική Νικολούλη είναι κι αυτή.

Ο Αναστάσιος Νάκης 23 χρόνων, από τους Φούρνους Αργολίδας, ταξίδευε με το φορτηγό πλοίο «Ingrid C», με σημαία των νήσων Μάρσαλ, από τη Σαγκάη της Κίνας προς το Μεξικό.

Τα ίχνη του χάθηκαν περίπου 50 ναυτικά μίλια πριν το λιμάνι Μανζανίλο του Μεξικού.Νωρίτερα είχε επικοινωνήσει με την αδελφή του στην Ελλάδα μέσω fb. Όταν αντιλήφθηκαν την απουσία του, ερεύνησαν την καμπίνα του όπου βρέθηκαν κάποια προσωπικά του αντικείμενα αλλά όχι το κινητό του τηλέφωνο.

Παρά τις έρευνες που συντόνισαν οι αρχές του Μεξικού, δεν εντοπίστηκε κάποιο ίχνος του νεαρού ναυτικού. Οι συγγενείς του στην Ελλάδα, απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τις συνθήκες της εξαφάνισης, να επικοινωνήσει με την εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου