Μαραθώνιος Ναυπλίου

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Το υπερπολυτελές Costa Neoromantica με 1350 επιβάτες στο Ναύπλιο (βίντεο).

 Tο κρουαζιερόπλοιο Costa Neoromantica υπό σημαίας Ιταλίας με 1350 επιβάτες βρίσκετε αρόδο ανοιχτά του Ναυπλίου σήμερα 28 Οκτωβρίου 2015, ανήμερα της Εθνικής εορτής.
Οι επιβάτες του πλοίου αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του Ναυπλίου με λάντζες και πολλοί ηταν αυτοί που περιηγήθηκαν την πόλη και επισκεφθηκαν αρχαιολογικους χώρους της περιοχής.
Το σκάφος βρισκόταν χθες στην Καλαμάτα , έχει με 11 καταστρώματα, μπορεί να φιλοξενήσει 1.800 άτομα ως μέγιστο αριθμό επιβατών και διαθέτει 780 καμπίνες,  έχει πλήρωμα 620 άτομα με Ιταλό πλοίαρχο.
Το Costa Mediterranea αντανακλά την ιταλική κομψότητα, με εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες και πολλά έργα τέχνης, εμπνευσμένα από το στιλ των αριστοκρατικών ιταλικών ανακτόρων του 16ου και του 17ου αιώνα. Το Εστιατόριο Argentieri είναι ιδιαίτερα εκθαμβωτικό, με το μπαλκόνι του και τα 139 έργα τέχνης από ασήμι.
Για την σωματική και πνευματική απόλαυση οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν το Πακέτο Wellness Package, μαζί με τις Καμπίνες και Σουίτες Wellness, ιδιαίτερο φαγητό και τις πιο αποκλειστικές και αναζωογονητικές περιποιήσεις. Και γι’ αυτούς που αγαπούν τα αθλήματα, υπάρχει ένα μεγάλο και εντυπωσιακό γυμναστήριο σε τρεις ορόφους με θέα τη θάλασσα, καθώς και ένας πολυχρηστικός χώρος αθλημάτων στο επάνω κατάστρωμα.
Εστιατόρια & Μπαρ
4 εστιατόρια συμπεριλαμβανομένων του Samsara Restaurant και του Club neoRomantica restaurant, πιτσαρία, χώρος γκριλ, 5 μπαρ, συμπεριλαμβανομένων Wine & Cheese Bar και coffee & chocolate bar. 
Διασκέδαση
Kαζίνο Excelsior, ντίσκο Tango, Grand bar με πίστα, σαλόνι θεαμάτων ‘Cabaret Vienna’ με πίστα, χώρος internet, βιβλιοθήκη, εμπορικό κέντρο ‘Galleria Via Condotti’, εικονικό κόσμο, παιδική πισίνα, Squok club κλπ. 

Αναζωογόνηση
Samsara spa: 4.400 τ.μ., με γυμναστήριο, μπάνια, πισίνα θαλασσοθεραπείας, δωμάτια περιποίησης, σάουνα, τούρκικα μπάνια-ατμόλουτρα, σολάριουμ, 2 πισίνες ‘Lido Bar Saint-Tropez’ και ‘Lido Montecarlo’ 2 τζακούζι., γήπεδο πολλαπλών χρήσεων, εξωτερικό διάδρομο τζόκινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου