Μαραθώνιος Ναυπλίου

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Ευχαριστήριο του ΑΟ Μέρμπακα προς τον Δήμαρχο Ναυπλιέων και τους χορηγους του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τοξοβολίας.


 Στα πλαίσια της επιτυχημένης αθλητικής διοργάνωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τοξοβολίας, το Δ.Σ. του ΑΟ Μέρμπακα ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κύριο Δημήτρη Κωστούρο, τον ΔΟΠΠΑΤ καθώς και ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο για την αμέριστη συμπαράστασή τους αλλά και για την σημαντική υλικοτεχνική υποστήριξη που μας προσέφεραν. Ευχαριστούμε επίσης ιδιαίτερα τους δημοτικούς συμβούλους του Δ.Δ. Μιδέας,κ.κ. Ράλλη Μαρία,Μπούνο Γεώργιο,Τόμπρα Γεώργιο,Τζαρίμα Ιωάννη και Δρούγκα Δημοσθένη για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έδειξαν για την διοργάνωση.

Η κοινή προσπάθεια του Δήμου Ναυπλιέων και του ΑΟ Μέρμπακα σφράγισε την αρχή μιας συνεργασίας που αναμένεται να συνεισφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας.

Αναμφίβολα και κατα γενική ομολογία η διοργάνωση ήταν απολύτως πετυχημένη και αυτό επιβεβαιώθηκε από τα κολακευτικά σχόλια όλων των αθλητών που βρέθηκαν στην Αγία Τριάδα.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να προσφέρουμε μια ανάσα αθλητισμού στην περιοχή μας.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς, οι οποίοι παρά τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, στάθηκαν δίπλα μας και συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου