Μαραθώνιος Ναυπλίου

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Ένταση για την στέγαση του ΚΕΘΕΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου (βίντεο).

 Ένταση επικράτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιο κατά την χθεσινή 5/5/2015 συνεδρίαση του, όταν ο επικεφαλής της ΑΥ.Ρ.Α Παντελής Κοκκινόπουλος έφερε το θέμα της στέγασης του ΚΕΘΕΑ στο Ναύπλιο, μετά την άρνηση της ιδιοκτήτριας Ιεράς Μονής Αγίας Μακρίνας να ανανεώσει την παραχώρηση (έναντι ενοικίου αυτή τη φορά) του κτιρίου στον Δήμο.
Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Κοκκινόπουλος άφησε αιχμές για ολιγωρία από την πλευρά του Δήμου, ενώ ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ Κωστούρος ανταπαντώντας και εξιστορώντας τις ενέργειες για την επίλυση του ζητήματος, έκανε λόγο για μικροπολιτική εκμετάλλευση του θέματος και καφενειακή νοοτροπία στον χειρισμό του θέματος από την Δημοτική παράταξη της ΑΥ.Ρ.Α.
Κλείνοντας το θέμα ο Δήμαρχος ενημέρωσε πως έχει βρεθεί τελικά νέος χώρος που θα στεγάσει το ΚΕΘΕΑ με την σύμφωνη γνώμη του κ. Χαλδαίου υπεύθυνου του  Συμβουλευτικού Σταθμού του ΚΕΘΕΑ στο Ναύπλιο. Δείτε παρακάτω σε βίντεο τις τοποθετήσεις των Δημοτικών Συμβούλων των παρατάξεων και την ένταση που επικράτησε για το θέμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου