Μαραθώνιος Ναυπλίου

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Μερικές υπενθυμίσεις στο κ. Διοικητή του Γ. Ν. Αργολίδας.

Ο κ. Διοικητής ………ξεχνά!!!!!!!!!!!

-Ότι στα νοσοκομεία δυναμικότητας του νοσοκομείου Αργολίδας (ΝΜ Ναυπλίου-Αργους) η τοποθέτηση Αναπληρωτή Διοικητή είναι πλέον ΔΥΝΗΤΙΚΗ.

- Ότι στο νομό μας ο «καλός υπουργός» έτυχε; να τοποθετήσει Αναπληρωτή Διοικητή

- Ξεχνά ότι είναι Διοικητής του νοσοκομείου Αργολίδας που έχει δύο νοσηλευτικές μονάδες.
- Μήπως είναι ο ίδιος μοναδικός υπεύθυνος για να «ενοχλεί» την προϊσταμένη του αρχή (6 ΥΠΕ) για τον ορισμό Διευθυντή Ιατρικής υπηρεσίας, μιας και εκ του νόμου, ο Διοικητής του κάθε νοσοκομείου ξεκινά τις διαδικασίες ορισμού Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας;;;;;;;;; 

- Ο μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Διοικητής στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου ισχυριζόταν ότι είναι υφιστάμενός του και εκτελεί τις εντολές του, ισχυροποιώντας έτσι το δόγμα της «ενός ανδρός αρχής»

-Αν καυχιέται για το έργο που επιτελεί, αυτό πραγματώνεται από τις προσπάθειες χρόνων συγκεκριμένων εργαζομένων που συστηματικά από την αρχή και για γνωστούς και μη εξαιρετέους λόγους συστηματικά απαξιώνει.

-Για τα οικονομικά σκάνδαλα που αναφέρει, αυτά διερευνήθηκαν από την προηγούμενη Διοίκηση και όπου δρομολογήθηκαν οι όποιες διαδικασίες..

Για την διαδικασία την δική του ……..περιμένουμε εδώ και ένα χρόνο. Άραγε γιατί;

- Λάθη ή παραλήψεις υπαλλήλου-υπαλλήλων, δεν μπορεί να αμαυρώνουν ένα νοσηλευτικό ίδρυμα όταν μάλιστα είναι κυρίαρχη η ατομική ευθύνη.

- Για τις αντίστροφες μετακινήσεις (από Ναύπλιο σε Άργος) δεν αναφέρει τίποτα. Στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου όμως όλοι γνωρίζουν, πως στεκόμενοι αλληλέγγυα και για χάρη των πολιτών της Αργολίδας μετακινήθηκαν κατά καιρούς στο Άργος παθολόγος, ορθοπαιδικός, πνευμονολόγος, χειρουργός.

ΤΈΛΟΣ μη μπορώντας να δώσει άλλη ερμηνεία για το πώς μια νοσηλευτική μονάδα με τόσο ελλιπή στελέχωση έχει αποδοτικότητα που την κατατάσσει στα δέκα πρώτα νοσοκομεία της κατηγορίας της πανελλαδικά, έκανε επίκληση σε λογικές

« τσιφλικιών» κρίνοντας προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια.

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ όπως θα έλεγαν και οι πρόγονοι μας.  

Ναύπλιο 10.08.2015

Τάσος Γκόφας
Μέλος Σωματείου Εργαζομένων
Ν. Μ. Ναυπλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου