Μαραθώνιος Ναυπλίου

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Οι πιο ωραίες ιδέες για να διακοσμήσεις το μπαλκόνι σου.

Εντάξει, γύρισες. Και τι δηλαδή, επειδή γύρισες νομίζεις ότι τελείωσε το καλοκαίρι; Μπορεί να τελειώνει τυπικά αλλά η ζέστη παραμένει. Και επειδή λεφτά δεν έχουμε για τον επόμενο 1,5 μήνα θα τη βγάλουμε στο μπαλκόνι. Άρα; Πρέπει να το κάνουμε φοβερό και έτοιμο να μας φιλοξενήσει τα βράδια του Σεπτέμβρη.
Το κρεμαστό κολπάκι για περιοδικό/γλαστράκι είναι φίνο, δε νομίζεις; Άσε που ταιριάζει στο ελληνικό μπαλκόνι, που έχει χωρίσματα. Και οι κουρελούδες είναι τέλεια ιδέα.

  Εντάξει, αυτό το μπαλκόνι το κλειστό θα ήταν σίγουρα παράνομο στην Ελλάδα. Και μεταξύ μας, δεν τρελαίνομαι κιόλας, αλλά μου αρέσει το κολπάκι με τα μαξιλάρια που κρέμονται.

  Είναι ρομαντικούλι όσο να πεις. Ο λόγος που το βάζω είναι ότι μου αρέσει το μαύρο στοιχείο στη διακόσμηση αλλά και το κρεμαστό φωτάκι.

  Αυτό είναι για τους φίλους του πράσινου γενικώς.

  Αυτή η φάση είναι ότι φωνάζεις τους φίλους σου στο μπαλκόνι, κάθεσαι εσύ μέσα στην κουνουπιέρα ενώ τους άλλους τους τσιμπάνε τα κουνούπια. Μετά μένεις μόνος για πάντα βέβαια, αλλά έχεις ωραίο μπαλκόνι με κουνουπιέρα.

  Κάποιος σου έκλεψε τα έπιπλα μπαλκονιού; Υπάρχει λύση.

  Και τέλος αυτό το βάζω γιατί μου αρέσουν τα ξύλινα κουτιά και το βρίσκω καλή λύση γενικά, είτε για το μπαλκόνι, είτε για μέσα στο σπίτι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου