Μαραθώνιος Ναυπλίου

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Παραλίγο τραγωδία στη Λιβαδειά: Τρεις τραυματίες από πτώση κλαδιού δέντρου σε καφετέρια.

Στα κεφάλια θαμώνων μπαρ κατέληξε ένα μεγάλο κλαδί που αποκολλήθηκε από πλάτανο. Τρία άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Δεν κινδυνεύει η ζωή τους.
Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν όσοι διασκέδαζαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (24/08) στο ανακαινισμένο "στολίδι της Κρύας", όπως αποκαλείται από τους ντόπιους το ανακαινισμένο Ξενία της Λιβαδειάς, που άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του.
Την ώρα που οι θαμώνες απολάμβαναν την βραδιά, πίνοντας το ποτό τους, ένα μεγάλο κλαδί πλατάνου αποκολλήθηκε και έπεσε στην αυλή με τα τραπεζάκια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα, ένας 23χρονος, μία 44χρονη και μία 18χρονη, που είναι σε σοβαρότερη κατάσταση.
Η κοπέλα φέρει βαθύ θλαστικό τραύμα μετωπιαίας χώρας, κακώσεις στον αριστερό ώμο, στην πήχη και τον καρπό. Ο 23χρονος έχει υποστεί επιπόλαιο θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και συμπτώματα εγκεφαλικής διάσεισης ενώ η 44χρονη έχει κάκωση γόνατος και ισχίου στη δεξιά πλευρά. Οι δύο πρώτοι παραμένουν νοσηλευόμενοι στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους ενώ στην 44χρονη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπεύθυνος του καταστήματος συνελήφθη.
Πληροφορίες από viotia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου