Μαραθώνιος Ναυπλίου

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Μεγάλη φωτιά στην Χρυσοβίτσα Θέρμου.

Σε μια περιοχή που κάθε χρόνο πλήττεται από δασικές πυρκαγιές, εκδηλώθηκε φωτιά στις περίπου το μεσημερι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά έχει πάρει ήδη διαστάσεις και στην περιοχή κατευθύνονται ισχυρές Πυροσβεστικές δυνάμεις από το Αγρίνιο και άλλες περιοχές.
Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη εάν η φωτιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, όμως το γεγονός ότι την περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, προκαλεί εύλογα ανησυχία στους πυροσβέστες που κατευθύνονται στο σημείο. Πληροφορίες αναφερουν πως στην περιοχή σπεύδουν ενισχύσεις και από άλλες Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, ενώ έχει ζητηθεί και αεροπορική συνδρομή.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η φωτιά βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πλήρη εξέλιξη και καίει δασική έκταση σε περιοχή κοντά στην Κάτω Χρυσοβίτσα Θέρμου. Στο σημείο επιχειρούν 50 πυροσβέστες απο Π.Υ. του νομού με 10 οχήματα ενώ εναεριες ρίψεις πραγματοποιούν τα δύο Κάναντερ του Ακτίου και τα Πετζετέλ που εδρεύουν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αγρινίου. 
Η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή, οι άνεμοι όμως που  πνέουν στο σημείο καθιστούν την όλη επιχείρηση των πυροσβεστών δύσκολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου