Μαραθώνιος Ναυπλίου

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Φιέστα για το μετρό Θεσσαλονίκης με ουρές και διαμαρτυρίες καταστηματαρχών.

Από τη μία πλήθος κόσμου να συρρέει για να ξεναγηθεί στο σταθμό Πανεπιστήμιο του μετρό Θεσσαλονίκης και από την άλλη αγανακτισμένοι καταστηματάρχες να διαμαρτύρονται.
Τις πόρτες του για το κοινό άνοιξε την Παρασκευή (29/08) ο υπό κατασκευή σταθμός Πανεπιστήμιο του μετρό Θεσσαλονίκης, με πλήθος κόσμου να συρρέει για να δει το έργο.
Χαρακτηριστικό είναι ότι όσοι πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από την είσοδο του σταθμού χρειάστηκε να περιμένουν έως και 30 λεπτά για να μπουν μέσα. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος σταθμός έχει το μεγαλύτερο βάθος στο μετρό Θεσσαλονίκης, φτάνοντας τα 35 μέτρα και αναπτύσσεται σε τέσσερα επίπεδα.


  Την ίδια ώρα, οργισμένοι καταστηματάρχες βρήκαν την ευκαιρία να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους, κάνοντας λόγο για κοροϊδία σε βάρος των πολιτών και αδιαφορία της κυβέρνησης.
"Αίσχος, δεκάδες επιχειρήσεις με τα εργοτάξια σας μπροστά έχουν καταστραφεί και έχετε το θράσος μετά από 8 χρόνια να παρουσιάζετε στον κόσμο τα μπετά ενός μόνο σταθμού. Έλεος" έγραφε το πλακάτ ενός καταστηματάρχη.
"Φτάνει πια η κοροϊδία. 8 χρόνια πέρασαν, άλλα τόσα θα χρειαστούν για να τελειώσει το μετρό και μία μέριμνα για δεκάδες κατεστραμμένες επιχειρήσεις" έγραφε ένα άλλο και ένα τρίτο: "Ξεθάψατε αρχαία και θάψατε εμάς. Μετρόπληκτες επιχειρήσεις".


  Πληροφορίες από seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου