Μαραθώνιος Ναυπλίου

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Άδειες και πινακίδες επιστρέφονται λόγω Δεκαπενταύγουστου. Όλες οι λεπτομέρειες.

Άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων, καθώς και πινακίδες επιστρέφονται από την Τετάρτη στους πολίτες, για να διευκολυνθούν ενόψει του Δεκαπενταύγουστου. Ποιες περιπτώσεις εξαιρούνται.
Επιστροφή αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και πινακίδων, θα γίνεται από την Τετάρτη (13/08), μετά από απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για την εορταστική περίοδο του Δεκαπενταύγουστου.
Η απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας, που αφαιρούνται ή κατατίθενται στις αστυνομικές αρχές μέχρι και την 13η Αυγούστου ενώ, όπως έγινε γνωστό, δεν θα εκτελεστούν οι εκκρεμείς διοικητικές αποφάσεις, επιδοθείσες ή μη, που εκδόθηκαν κατ΄εφαρμογή του άρθρου 103 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας "επιβολή διοικητικών μέτρων", για τροχαίες παραβάσεις που θα βεβαιωθούν μέχρι και την Τετάρτη.
Εξαιρούνται και δεν επιστρέφονται άδειες και πινακίδες που αφαιρέθηκαν για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, οδήγηση με ταχύτητα πέραν της επιτρεπόμενης, παραβίαση της ένδειξης ερυθρού σηματοδότη, κυκλοφορία ανασφάλιστων οχημάτων και κίνηση στο αντίθετο ρεύμα.
Σημειώνεται ότι για να επιστραφούν τα παραπάνω στοιχεία θα πρέπει προηγουμένως να καταβληθεί το προβλεπόμενο διοικητικό χρηματικό πρόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου