Μαραθώνιος Ναυπλίου

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Αλλοδαπός επιχείρησε να βιάσει δύο περαστικές στη Λαμία.

Τον τρόμο έζησαν δύο γυναίκες στη Λαμία. Ένας 31χρονος Ρουμάνος επιχείρησε να τις βιάσει. Κατάφεραν να ξεφύγουν και ο δράστης συνελήφθη.
Κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρες βιασμών και ληστεία σχηματίστηκε εις βάρος ενός 31χρονου Ρουμάνου, ο οποίος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (23/08) στη Λαμία.
Τις πρώτες πρωινές ώρες, ο 31χρονος επιχείρησε, με την άσκηση σωματικής βίας, να ασελγήσει σε βάρος μίας διερχόμενης 37χρονης ημεδαπής. Η γυναίκα αντιστάθηκε και κατάφερε να διαφύγει. Στη συνέχεια, επιτέθηκε σε άλλη διερχόμενη γυναίκα, μία 23χρονη ημεδαπή. Ασκώντας και σε αυτήν σωματική βία, άρπαξε την τσάντα της, που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα και προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος της.
Οι αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό, κινητοποιήθηκαν άμεσα και μετά από λίγες ώρες εντόπισαν τον δράστη, ο οποίος είχε κρυφτεί σε ξερή βλάστηση προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.
Εις βάρος του 31χρονου, ο οποίος αναγνωρίστηκε και από τις δύο γυναίκες, διαπιστώθηκε ότι είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στη χώρα. Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου