Μαραθώνιος Ναυπλίου

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Μια οικογένεια, στην οποία o πατέρας φέρνει στον κόσμο τα παιδιά.



Η ιστορία ενός ζευγαριού διεμφυλικών, που αποφάσισαν να κάνουν οικογένεια. Τι δηλώνουν.
Είναι ένα ζευγάρι, διαφορετικό από τα άλλα. Η Bianca και ο Nick Bowser έχουν δύο μικρούς γιους.
Οι δύο Αμερικανοί από το Κεντάκι, ετοιμάζονται να πουν στα παιδιά τους ότι εκείνος που τα έφερε στον κόσμο είναι στην ουσία ο "πατέρας" τους και το πρόσωπο που ονομάζουν "μητέρα" τους, είναι στην πραγματικότητα ο πατέρας τους.
Ο Nick, 27 ετών σήμερα, γεννήθηκε κορίτσι, με το όνομα Nicole, αλλά τα τελευταία επτά χρόνια ζει ως άνδρας.
 Η Bianca από την άλλη, 32 ετών, ήταν "drag" καλλιτέχνης στα νιάτα της, γεννήθηκε ως αγόρι με το όνομα Jason, και αποφάσισε να ζήσει ως γυναίκα πριν από 11 χρόνια.
Οι δυο τους έχουν ακόμη τα κανονικά γεννητικά τους όργανα, επειδή δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά μια χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου.
 Το κόστος μιας τέτοιας χειρουργικής επέμβασης μπορεί να υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ.
Οι "Bowsers" αναφέρουν ότι τα παιδιά τους, ο Kai, τριών χρονών και ο Pax, σχεδόν ενός έτους, θα είναι μια χαρά, γιατί θα τα μεγαλώσουν με αγάπη, υποστήριξη και ασφάλεια και ως εκ τούτου θα μεγαλώσουν με τρόπο απολύτως φυσιολογικό.
"Όταν είχα τον Kai είχα μόλις γίνει τρανσέξουαλ κι έτσι δεν φαινόμουν τόσο "ανδροπρεπής" και οι άνθρωποι νόμιζαν ότι η Bianca και εγώ απλά ήμασταν λεσβίες", λέει ο Nick.

 "Αλλά, όταν ήμουν έγκυος στον Pax, οι άνθρωποι πραγματικά με κοιτούσαν, κάτι το οποίο με έκανε να αισθάνομαι πολύ αμήχανα.
Δεν μπορούσα να χειριστώ τους ψιθύρους και από τότε που έγινα τριών μηνών δεν μπορούσα να βγω έξω από το σπίτι.
Πήγαινα μόνο στον γιατρό. Οι άνθρωποι φοβούνται αυτό που δεν καταλαβαίνουν".

 Αναφέρει πάντως πως τα παιδιά τους ακόμα δεν ξέρουν την αλήθεια και ψάχνουν τον τρόπο για να τους το πουν.
Και καταλήγει: "Το να είσαι τρανσέξουαλ δεν προσδιορίζει το ποιος πραγματικά είσαι. Είναι σαν να είσαι μάυρος ή λευκός, αδύνατος ή πιο "γεμάτος", δεν προσδιορίζεσαι από κάτι τέτοιο".
Σημειώνεται ότι ο Nick και η Bianca ήταν φίλοι από παλιά, πριν αποφασίσουν να προχωρήσουν στην αλλαγή φύλου, ενώ οι οικογένειες τους έχουν αποδεχθεί την απόφαση τους αυτή.

Πηγή: mirror

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου