Μαραθώνιος Ναυπλίου

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Συγκίνηση και τεράστια επιτυχία για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του Διομήδη στο Λουξ Cup 2015.

 Με τον πιο εμφατικό τρόπο ολοκληρώθηκε σήμερα η παρουσία των Παμπαίδων Β’ και Παγκορασίδων Β’ του Διομήδη στο Λουξ Cup 2015 (U13) στην Πάτρα, καθώς τα μεν αγόρια μας κατέλαβαν την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τα κορίτσια μας την 6η αντίστοιχα θέση, γεμίζοντας όλους μας με χαρά, αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον του αγαπημένου αθλήματος της περιοχής μας! 
Ο σύλλογός μας δεν έχει λόγια για να περιγράψει την ανταμοιβή των προσπαθειών τόσων ετών, καθώς στα μάτια των αθλητών και αθλητριών των ακαδημιών του βλέπει το λαμπρό αστέρι του Διομήδη να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο και το μέλλον του handball στην Αργολίδα να διαγράφεται πιο αισιόδοξο από ποτέ.

Το μεγάλο στοίχημα των Λύκων σχετικά με την ανάπτυξη του αθλήματος παίρνει σάρκα και οστά, καθώς μετά την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος από τους έφηβούς μας το 2013, μια ταλαντούχα νέα γενιά αθλητών και αθλητριών έρχεται στο προσκήνιο και βάζει την δική της υπογραφή στο Ελληνικό handball.

Πολλά και θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους προπονητές μας Γιώργο Καρασαββίδη και Αρετή Ταλάντζη, οι οποίοι σε λίγους μόλις μήνες δουλειάς και προπόνησης κατάφεραν να δημιουργήσουν αξιοπρεπέστατες ομάδες στα ηλικιακά τμήματα και το κυριότερο, να τις εμποτίσουν με τη στόφα και το μέταλλο του Πρωταθλητισμού, στα χνάρια της χρυσής ανδρικής μας ομάδας.

Η Διοίκηση του Διομήδη σας ευχαριστεί όλους και όλες για τις υπέροχες στιγμές που χαρίζετε στον σύλλογό μας και εύχεται κάθε χρόνο να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί νέες διακρίσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου